Home

HR contact

Afdeling Human Resources staat voor je klaar 

 
Talent altijd welkom
ARS Marine Technology staat altijd open voor talent, of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of een ervaren professional.  Je vindt onze vacatures op deze pagina. Zit er op dit moment geen passende vacature bij kijk dan ook eens op/bij ARS Traffic & Transport Technology, of stuur een open sollicitatie naar careers@ars.nl
 
Kennismakingsgesprek
Wil je meer weten over ons bedrijf en heb je behoefte aan een kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag meer over onze interessante projecten in de verkeer- en vervoersector en onze toekomstplannen in binnen- en buitenland.
 
Solliciteren bij ARS T&TT
Stuur ons een curriculum vitae (cv) en een motivatiebrief toe, als je wilt reageren op een vacature of een open sollicitatie doet.  We lezen graag waarom jij bij ons wilt komen werken en wat je wilt toevoegen aan onze organisatie. De eerste selectie maken wij op basis van de cv en motivatie. Zijn er voldoende aanknopingspunten, dan nemen we een online assessment bij je af. Daarna vinden, afhankelijk van de functies waarvoor je solliciteert, meerdere gesprekken plaats met een leidinggevende,  directe collega’s en de directie.
 
Contact gegevens HR
Heb je nog vragen of wil je reageren?
 
Neem contact op :
E-mailadres: careers@ars.nl
Telefoon:  (+31) (0)70 3608559
 

ARS Marine
Hoofdkantoor

Nassaulaan 25
2514 JT Den Haag

+31 (0)70 3073737
+31 (0)70 3073700
P.O. Box 85911
2508 CP Den Haag