Home

Consultancy

Advies

Met veel materiekennis op de gebieden waar wij al jarenlang succesvol actief zijn en met een team van ervaren en goed opgeleide specialisten, is ARS T&TT Marine Technology inmiddels een erkende partner voor advies en projectmanagement. Onder deze dienstverlening valt het opstellen van programma's van eisen, functionele en technische specificaties en het uitwerken van plannen van aanpak. Tevens voert ARS T&TT Marine Technology impact-, risico-analyses, projectmanagement en projectbegeleiding uit voor bedrijven en overheden. 

Daar waar u behoefte heeft aan kennisondersteuning op het gebied van applicaties en applicatiebeheer, kunt u gebruik maken van onze adviesdiensten.

 

Ontwerpen van informatiesystemen

ARS  T&TT Marine Technology voert de volledige ontwikkeling van informatiesystemen uit, maar wordt ook met regelmaat gevraagd om uitsluitend een ontwerp te maken. Daarbij staan de werkbaarheid en flexibiliteit van het te ontwikkelen systeem centraal, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met toekomstwensen, trends en nieuwe ontwikkelingen.
 

Ontwikkeling en realisatie van informatiesystemen

ARS T&TT Marine Technology ontwikkelt zowel grote complexe, platform onafhankelijke, systemen als add-ons en plug-ins ter ondersteuning van bestaande systemen.