Home

Business Consultant

Vind jij het interessant om te werken aan technische projecten op en rondom het water? Zoals het voorspellen van de getijden, stromingen en het zoutgehalte in de Nieuwe Maas, zodat exact bepaald kan worden welke schepen de Rotterdamse haven in kunnen varen? Geef jij onze klanten advies over software die bepaalt op welk moment, en op welke plaats grote cruiseschepen en mammoettankers kunnen draaien? Of over een ergonomisch systeem waardoor de scheepvaartverkeersleiding efficiënter kan werken aan een veilige en vlotte doorvaart? Zomaar een paar voorbeelden van de uitdagende projecten waar ARS Marine Technology (MX Systems) dagelijks aan werkt, en waar we jou graag voor inzetten.
 
Functie:
 
Een business consultant bij ARS Marine Technology helpt organisaties die technologie in de watersector willen inzetten, bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Onze opdrachtgevers zijn veelal ministeries, gemeenten, provincies en havenbedrijven. Als business consultant ben je onmisbaar bij onze offertetrajecten: je helpt bij de acquisitie van nieuwe opdrachten en schrijft mee aan nieuwe offertes. Als geen ander kun jij een brug slaan tussen dat wat onze klant wil, en de mogelijkheden die onze programmeurs hebben om dat daadwerkelijk te bouwen. We verwachten dat je ervaring hebt met functionele ontwerpen en het testen van software, zodat je gemakkelijk de technische inhoud van onze projecten zult begrijpen.
 
Wat wij van jou verwachten: 
 
Als business consultant ben je een creatieve en flexibele denker. Jouw gedrevenheid en het enthousiasme werken aanstekelijk op collega’s en opdrachtgevers. De interesse ligt bij zowel de inhoudelijke als commerciële kanten van het vak. Hij of zij is overtuigd van de mogelijkheden die technische ontwikkelingen bieden en kan deze goed overbrengen op potentiële opdrachtgevers. Daarnaast beschik je over de volgende achtergrond:
 
 • Een afgeronde technische of exacte WO-opleiding
 • 3 tot 5+ jaar aantoonbare relevante werkervaring
 • Netwerk in de water- en/of scheepvaartsector
 • Ervaring met het schrijven van offertes, requirementsdocumenten en functionele ontwerpen
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Prince2 certificaat is een pre
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.ars-traffic.com en www.mx-systems.nl.
 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een gezellige en informele werksfeer binnen een jong en ambitieus bedrijf
 • Een bedrijf dat maatschappelijk relevante projecten uitvoert
 • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Wordt deel van ons team en sluit je aan bij onze team activiteiten
 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijke winstdelingsregeling

Procedure

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. De sollicitatie kan worden gericht aan Bodil Dirkers, careers@ars.nl .

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kan je ons op +31 70 360 8559 bereiken.

ARS T&TT is een werkgever die gelijke kansen voor iedereen biedt. Aanvullende informatie vind je hier.